Bijele Ruže
Ružičaste Ruže
Žute Ruže

Kako naručiti bukete

1

Odaberite iz naše ponude Buket, Košaru, Aranžman, Vijenac ili Lončanicu. Kliknite na sliku da bi vidjeli detalje proizvoda, ili u kućici označite koji oblik želite i kliknite Dodaj u košaricu.

 
2

Kada ste odabrali željene proizvode, kliknite na sličicu košarice.

 
3

Registracija je opcionalna. Ako se želite registrirati, kliknite na gumb "Registriraj se" i popunite obrazac s Vašim podacima. Obratite pažnju na obavezna polja označena zvjezdicom (*).
U protivnom, pritisnite gumb dalje.

 
4

Ukoliko se niste registrirali,ovdje je potrebno popuniti sve potrebne podatke i odabrati način plaćanja te način dostave. Također je potrebno upisati sve potrebne podatke u Podaci za dostavu.
Ako ste odabrali plaćate karticama, bit ćete preusmjereni na stranice T-Com PayWay stranice. Za plaćanje uplatnicom bit će vam prikazana uplatnica koju možete isprintati. Nakon što je uplata vidljiva, vaša narudžba će biti izvršena i bit će obavljena dostava.

 

 

Hvala vam na kupovini! 

  • E-mail: info@cvjetnibuketi.hr
  • Tel/Fax: 01 333 67 38
  • Mob: 099 333 67 38

Ovi uvjeti reguliraju poslovni odnos između internet cvjećarnice Cvjetnibuketi.hr i naručitelja. Korištenjem naše web stranice na bilo koji način potvrđujete da se slažete sa uvjetima i da ih u potpunosti prihvaćate.

Politika privatnosti | Postavke kolačića

www.t-com.hr

Pogledajte detalje o načinima na koje možete kupiti naše proizvode.

    Visa  Diners