Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem našeg WEB SHOPA.

Cijene u WEB SHOP-u izražene su u EUR sa PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju gotovinski i/ili akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 2 dana.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije na našem WEB SHOP-u.

Cvjetni buketi nastoje isporučiti u potpunosti jednak proizvod. Zbog sezonskih ograničenja cvijeća i ukrasnih biljnih materijala moguće su zamjene jednog ili više dijelova, nastojeći da proizvod bude što sličniji kao na slici, opisu i stilu, ali uvijek će biti napravljen u naručenoj vrijednosti. Izbaciti rečenicu prije Uvjeta prodaje kod nas na stranici koja je skraćena verzija ovoga što dodajemo.

Prodaja pića koja sadrže alkohol zabranjena je osobama mlađim od 18 godina.

 

UVJETI PRODAJE
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web dućanu stranica.hr (u daljnjem tekstu «robe») je PROBITAS USLUGE d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju


NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju putem naše košarice i neopozivi su. Prilikom narudžbe naručitelj mora biti siguran da će primatelj biti na adresi koju je upisao prilikom narudžbe, jer se u protivnom proizvod ostavlja kod susjeda, pred vratima i sl. (npr. u uredu na radnom stolu,u bolnici u sobi bolesnika ili medicinskoj sestri itd.)

Nakon narudžbe naručitelju na mail stiže potvrda sa svim navedenim podatcima.
Naručitelj mora obratiti pažnju na ispravnost prilikom ispunjavanja obrasca za narudžbu.


PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

1. Plaćanje kreditnim karticama
Diners Club, Visa, MasterCard i Maestro jednokratno

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Com-a. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.
Više pročitajte na: www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/web-shop

    Visa  Discover  Diners 

2. Uplatnica - Virman - Internet bankarstvo
E-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 2 dana.


KOMUNIKACIJA
Na korisnikovu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o isporuci ili otkazivanju, potvrda o terećenju kartice ili otkazivanju transakcije). Dužnost je korisnika dati ispravne podatke o važećoj e-mail adresi. Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.


RJEŠAVANJE SPOROVA
Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

  Uvjeti - Sve